A Felicia teljes kiőrlésű hajdina tészta. Bio és természetes módon gluténmentes.
Teljesen természetes, csak vízzel és liszttel készül és csak egy összetevőt tartalmaz : 100% bio teljes kiőrlésű hajdinaliszt.
Számos táplálkozási előnnyel rendelkezik: rostforrás és ásványi anyagokban, például magnéziumban és mangánban gazdag. A magnézium hozzájárul a normál energia-anyagcseréhez, a normál izomműködéshez, a normál csontozat fenntartásához, valamint a normál pszichológiai működéshez.
A hajdina antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, és egy rutin nevű vegyületet tartalmaz , amely segít megőrizni az érszövetek rugalmasságát.
A Felicia teljes kiőrlésű hajdinatészta karakteres ízű, a múlt hagyományait és ízeit idézi.
Mindenkinek jó, aki változatossá szeretné tenni étrendjét a hagyományos tészták alternatívájának bemutatásával. Ideális mindazok számára, akik úgy döntenek, hogy egészségesen és természetes módon étkeznek, az íz feláldozása nélkül.
Amiért érdemes a Felicia BIO Hajdina Fusilli Gluténmentes Tésztát választanod: Bio; Természetes anyagokból; Gluténmentes; GMO mentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmirost-forrás; Nátriummentes/Sómentes
Javasolt felhasználás, adagolás:Ez a gluténmentes hajdina fusilli tészta egy jó alternatívája az európai búza hangsúlyozta élelmiszereknek. Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, és értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Egy adag ízlés szerint.
Tárolás: szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
Tápértékjelölés
|
Egységenként (100 g) |
Energia |
1436 kJ/343 kcal |
Tápanyag |
|
Zsír |
2,7 g |
- amelyből telített zsírsav |
0,6 g |
Szénhidrát |
68 g |
- amelyből cukor |
0,8 g |
Rost |
3,4 g |
Fehérje (protein) |
9 g |
Só |
0 g |