Az igazi antioxidáns! 50000 μmol/100 g oxigéngyök elnyelő kapacitás!
Frissítő, energizáló hatású gyógynövény, kúraszrűen alkalmazva segíthet a gyulladásos tünetek enyhítésében és a daganatok kialakulásának megelőzésében
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
- idegrendszeri támogatás
- normális izomműködés
- a normál vérnyomás fenntartása
- egészséges véralvadás
- csontok és fogak karbantartása
- normális kognitív funkció
- vörösvértestek és hemoglobin képződés
- oxigén szállítás a testben
- immunrendszer támogatása
- normál haj- és bőrpigmentáció
- vas szállítás a testben
- energiatermelő anyagcsere
- ingerületátvitel
- az egészséges emésztőrendszer fenntartása
- a sejtosztódás folyamata
- a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése
- elektrolit egyensúly
- protein szintézis
- normál pszichológiai funkció
- kötőszövetek karbantartása
- a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen
- sejt specializáció
Részletes leírás
Sötétlila bogyó, amelyet a dél-chilei Patagónia ősi tájain takarítanak be. A maqui (ejtsd: máki) berry híres magas vitamin-, élelmi rost-, fehérje-, antioxidáns- és gyulladáscsökkentő összetételéről. A maqui bogyót az őslakosok hagyományosan orvosi célokra használták. A korszerű, modern étkezésben szuperélelmiszerként tartják számon. A maqui cserjéről kézzel szüretelve a legkiválóbb bogyókat választják ki, majd természetes eljárással konzerválják. Erős vákuumban gyorsfagyasztással szárítják. A szárított macqui bogyókat finom porrá őrlik. A maqui berry por természetesen módon megőrzi gazdag ásványi anyag-, fehérje-, vitamin- és rosttartalmát.
Szabadgyök megkötő képessége révén hatékony társ lehet a rákmegelőzésben. Az ORAC skála szerint 100 gramm gyümölcs 50000 µmol értéket teljesít, amellyel messze megelőz minden más természetes antocianin- és polifenol forrást. Az egyedül Patagóniában termő bíborlilás bogyók íze először szokatlan, enyhén kesernyés-édeskés, de hazájában nyersen is fogyasztják, sőt, bort is készítenek belőle. Kúraszerű szedésével hatékonyan védekezhetünk a gyulladásos panaszok ellen, hasznos segítség lehet súlykontroll esetén, felfrissít és emelheti az energiaszintet. Normalizálhatja az anyagcserét, javíthatja koncentrációt és elősegítheti a nyugodtabb alvást.
Amiért érdemes a BioMenü BIO Maqui bogyó kivonat port választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; Telített zsírban szegény; Élelmirost-forrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Javasolt felhasználás, adagolás: fogyassz 1 adagot naponta étkezés előtt vagy után.
Egy adag 3-5g.
A termék 12-20 napi adagot tartalmaz.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.
Összetevők: 100% bio maqui bogyó (aristotelia chilensis) gyümölcshús.
Tápértékjelölés
|
Egységenként (100 g) |
Energia |
1584 kJ/378 kcal |
Tápanyag |
|
Zsír |
9,5 g |
- amelyből telített zsírsav |
1,5 g |
Szénhidrát |
56,4 g |
- amelyből cukor |
37,6 g |
Rost |
19,1 g |
Fehérje (protein) |
7,1 g |
Só |
0 g |
Ásványi anyag |
|
Kálium |
783 mg |
Kalcium |
501,4 mg |
Magnézium |
79,43 mg |
Vas |
6,42 mg |
Cink |
0,92 mg |
Réz |
0,18 mg |
Vitamin |
|
C-vitamin (Aszkorbinsav) |
3,28 mg |
Növényi összetevő |
|
Fenol |
4900 mg |
Egyéb összetevő |
|
ORAC (oxigéngyök elnyelő kapacitás) |
50000 μmol TE |
Antociánok |
3000 mg |