A szibériai ginseng – vagy tajgagyökér – fogyasztása serkentőleg hat a központi idegrendszerre, a mellékvesekéreg működésére és az endorfin- és ondótermelődésre. Segíti a szervezet alkalmazkodását a fizikai és lelki stresszel járó állapotokhoz, a hideghez és a sugárzáshoz.
Immunrendszer-erősítő és különösen a nyiroksejtekre, valamint az alacsony vércukorszintre van kedvező hatással. Rhinitisszel küzdő betegeknek is ajánlott, mert a belőle készített orrpermet enyhítheti az orrdugulás tüneteit.
Oroszországban stressz elleni és a szervezet alkalmazkodását segítő tulajdonsága miatt alkalmazzák. Nyugat-Európában is hasonló okokból, illetve az alacsony vérnyomással kísért erőtlenség kezelésére javasolják.
- Rendszeres sport közben támogathatja az izommunkát
- Vírusfertőzések, herpesvírus ellen hatékony lehet
- Emelkedhet az immunsejtek és a szervezetünk védelméért felelős ölősejtek száma
- Javíthatja az általános fizikai állóképességet és a szellemi koncentrációt
- Adaptogén gyógynövény
- Segíthet a stressz csökkentésében, a kimerültség ellen, az immunműködések kiegyensúlyozásában
- Vírusfertőzések megelőzésében hatékony lehet
- Herpesvírus ellen is hatékony lehet
Amiért érdemes a BioMenü BIO Ginseng szibériai port választanod: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes; Antiallergén; Zsírszegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény.
Javasolt felhasználás, adagolás: fogyassz fél-fél adagot reggel és délután, folyadékba keverve.
Egy adag 2-3g.
A termék 20-30 napi adagot tartalmaz.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös helyen, gyermekek számára hozzáférhetetlen módon.
Összetevők: 100% organikus szibériai ginseng (eleutherocus senticosus) por.
Tápértékjelölés
|
Egységenként (100 g) |
Energia |
845 kJ/202 kcal |
Tápanyag |
|
Zsír |
1,94 g |
- amelyből telített zsírsav |
1,53 g |
Szénhidrát |
8,7 g |
- amelyből cukor |
1,47 g |
Rost |
67,12 g |
Fehérje (protein) |
5,19 g |
Só |
0,015 g |