150 ml langyos tejjel felmelegítve és összekeverve sűrű és krémes valódi forró csokoládé készíthető belőle. 20-25 adag praktikus fémdobozban.
GMO mentes (genetikailag módosított alapanyagok)
Hidrogénezett növényi zsírok nélkül
Pálmazsír nélkül
A tökéletes forró csokoládé elkészítése
Egy adag (25 g) forró csokoládé por szükséges egy csésze forró csokoládéhoz, amelyet a pudingfőzéshez hasonló módon lehet a legfinomabban és legsűrűbben elkészíteni. A kívánt sűrűség függvényében 150-200 ml tejet tegyünk fel melegedni, és amikor már langyos, akkor keverjük bele a forró csokoládé port, majd folyamatos lassú kavargatás mellett melegítsük tovább a jó meleg vagy forró állapotig, amit elérve szépen be is sűrűsödik. Cukor nem kell bele. Forralni nem kell!
Összetevők:
Alacsony zsírtartalmú kakaópor 56% (cukor,
alacsony zsírt. kakaó 25%) keserű kakaópor,
kukoricakeményítő, só, vanília ízesítők.
Szóját tartalmazhat. Gluténmentes.
Tápérték 100 g:
Energia: 1413Kj /336Kcal
Zsír: 4,4g.; ebből telített: 2,7g
Szénhidrát: 70,2g, ebből cukor: 43,6g
Fehérje: 5,9g
Só: 1g
Származási hely: Olaszország