Az almaecet népszerű háziszer. Az emberek évszázadok óta használják főzésre és orvoslásra. Sokan állítják, hogy számos egészségügyi panaszt enyhíthet.
Az almaecet különféle egészségi tulajdonságokkal rendelkezik, beleértve az antimikrobiális és antioxidáns hatásokat. Sőt, bizonyítékok sugallják, hogy olyan egészségügyi előnyökkel járhat, mint például a fogyás elősegítése, a koleszterin- és a vércukorszint csökkentése, a cukorbetegség tüneteinek enyhítése.
Az almaecet az almacukor ecetsavvá történő erjesztésével készül, amely az ecet fő összetevője és ez felelős az egészségügyi előnyeiért.
Az ecet elsődleges összetevője – az ecetsav – elpusztíthatja a káros baktériumokat, illetve megakadályozhatja azok szaporodást, korábban fertőtlenítő- és természetes tartósítószerként is alkalmazták.
Az almaecet ígéretesnek bizonyult az inzulinérzékenység javításában és az étkezés utáni vércukorszint csökkentésében.
Alapanyag(ok) lehetséges tulajdonságai
1 adag: 2 kapszula
a termék 30 adagot tartalmaz
Javasolt adagolás: 2x1 kapszula naponta bő vízzel fogyasztva
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetétel: duzzasztóanyag: maltodextrin; almaecet (savtartalom: 35%); kapszulahéj: szarvasmarha zselatin
Tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítások, tápértékre vonatkozó adatok
- Természetes anyagokból
- GMO mentes
- Hozzáadott cukrot nem tartalmaz
- Allergénmentes
- Mesterséges színezékmentes
- Tartósítószermentes
- Zsírszegény
- Fehérjeforrás
Összetevők táblázata
Energia |
1540 kJ/368 kcal |
|
Zsír |
1,16 g |
|
Szénhidrát |
70,73 g |
|
Fehérje (protein) |
17,34 g |
|
Almaecet |
|
160 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
