Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Sauce terméket?
- cukormentes*
- laktózmentes*
- gluténmentes*
- zsírmentes**
- energiaszegény***
1Energiaszegény jellemzőjének köszönhetően a Zero Sauce többféle diétába is beilleszthető. (à ennek a HL-ben van a „Diétabiztos” jelzője, ahhoz tartozik.)
*Az állítások a termékre vonatkoznak.
** A curry ízű Zero Sauce-ra a zsírszegény állítás igaz. Zsírszegény: ≤1,5 g zsír/100 ml termék.
***Az állítás a mustár és a curry ízű verziókra nem vonatkozik!
Mustár, ketchup, BBQ szósz, fokhagymás öntet és társai...de nem hagyományosan!
Tudjuk, hogy ketchuppal vagy BBQ szósszal minden finomabb, mégsem locsolod rá a kedvenc ételedre ész nélkül, mert figyelsz a cukorbevitelre, illetve a fokhagymás mártogatóssal is csínján bánsz, mert vele gyorsan kimaxolható a napi zsírbevitel.
Ha szereted az ízeket, a fűszereket, együtt az édeset és csípőset, de mégis szeretnél odafigyelni a táplálkozásodra, a cukor* - és zsírmentes** Zero Sauce-ok nagyon jó alternatívát nyújtanak a hagyományos szószok helyett!
Ha pedig valami édesre fáj a fogad...
Akkor próbáld ki a Zero Syrupokat csokis, epres és juharszirupos ízben a kedvenc palacsintádra, granoládra, zabkásádra vagy a protein fagyidra locsolva!
Hogyan kell fogyasztani a BioTechUSA Zero Sauce-t?
- Ha egy ízletes, ám cukormentes szószt keresel, mert a hagyományosaknál többet akarsz
- Salátákra öntetként
- Húsokhoz, pác készítéséhez
- Sós ételek ízesítésére
- Szendvicsekhez
- Bármire, ízlésed szerint
A Zero Sauce az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Felhasználási javaslat:
Fogyaszd ízlésednek megfelelően salátára, szendvicsre, vagy amire csak szeretnéd! Ajánlott mennyiség maximum: 15 ml (kb. 1 evőkanál) termék. Használat előtt jól rázd fel!
Tárolási javaslat:
Felbontás után hűtőszekrényben tárold és fogyaszd el 2 héten belül! Ne fagyaszd le!
Összetevők
Caesar öntet: ivóvíz, ételecet, étkezési só, sűrítőanyagok (cellulózgumi, xantángumi, guargumi), citrus rost (citrom és lime héjból), fűszernövények, fűszerek, étkezési sav (citromsav), színezék (titán-dioxid), tartósítószer (kálium-szorbát), édesítőszer (szukralóz).