Szintén jól ismert erőteljes antibakteriális tulajdonságai miatt. Gyakran használják torokfájás esetén, vagy influenza megelőzésére. Joghurtba keverve is fogyasztható.
A nyers méz jellemzői:
- Nyers méz = Nem lett 45 °C fölé melegítve, nem ultraszűrt, nem pasztőrözött
- Finom az íze, tele van enzimekkel és vitaminokkal.
- Valódi terápiás célú méz.
- Energia szint növelő, Immunerősítő és Emésztés javító.
- Kizárólag jól ellenőrzött, rendszeres egészségügyi vizsgálatoknak alávetett méhészetekből származik.
- HACCP, GMP és bio-tanúsítványokkal rendelkező biztonságos feldolgozóüzemben készül.
- Származási hely: Bulgária.
Termék specifikáció |
Fruktóz és Glükóz tartalom |
Nem kevesebb mint 60 % |
Szacharóz-tartalom |
Kevesebb mint 5 % |
Páratartalom |
Nem több mint 20 % |
Szabad savak |
Nem több mint 50 meq / 1000g |
Diasztáz aktivitás |
Nem kevesebb mint 8 (Schade skálán) |
HMF: Hidroxi-metil-furfurol |
Nem több mint 40 mg / kg |
Antibiotikum |
Nincsenek jelen |
Szulfonamidok |
Nincsenek jelen
|
Összetevők: hárfákról gyűjtött hársfa virág méz, nem felhevítve, nem pasztörizálva, nem leszűrve.
Tápanyag tartalom:
Energia |
320 kCal / 1340 kj |
Zsír |
0,0 g |
- amiből telített zsír |
0,0 g |
Szénhidrát |
80,0 g |
- amiből cukor |
80,0 g |
Fehérje |
1,67 g |
Só |
0,0 g |